EXTRASERVICII SARA TOURS

Extraserviciile sunt conexe celor de transport si transfer aeroport pe care le oferim in mod obisnuit, dar acestea fac calatoria mai placuta si mai putin costisitoare

 

In primul rand, Sara Tours ofera tuturor pasagerilor conditii extra de calatorie: scaune ergonomice in autovehicule, proiectii video, aer conditionat, suspensii verificate pentru ca sa nu resimtiti durata lunga a calatoriei.

Ca extraserviciu, inclus in pret, oferim o masa calda in Ungaria pentru cei care calatoresc cu noi spre vestul Europei. Aceasta este inclusa in pret si nu presupune o cheltuiala suplimentara pentru dvs.

Deasemenea, oferim pentru toti pasagerii nostri posibilitatea de a lua cu ei, gratuit, pana la doua bagaje. Acestea nu trebuie sa depaseasca un gabarit de buna credinta acceptat pe mijloacele de transport in comun. Poate fi un geamantan si un sac de spate in care sa aveti cele necesare calatoriei, ori doua geamantane medii. Extrabagajele vor fi acceptate in limita spatiului de depozitare din autovehicule, fara a produce disconfort pasagerilor din spate sau sa le ameninte siguranta pe timpul transportului.

Preluam grupuri de la minim 4 persoane, din locatiile in care va aflati, pentru transport international, precum si in cazul in care doriti sa organizati excursii in tara si in strainatate.

La fel, pentru grupuri business, de pana la 22 de persoane, organizam transport first class cu interbus Mercedes de ultima generatie.

Preturile pentru preluare grupuri sau excursii se negociaza in urma trimiterii solicitarii catre firma noastra, oferind discounturi semnificative pentru clientii nostri fideli.

Firma de incredere

Discount pentru grupuri

Confort si siguranta